Prima pagină > Se Intampla In Romania > Voi Unde Va Petreceti Revelionul?

Voi Unde Va Petreceti Revelionul?


Revelionul…trecerea dintre ani, pe care o sarbatorim cu artificii pentru ca, asa cum spune traditia, sa alungam anul ce a trecut, si sa facem loc noului an, care speram sa fie unul cat mai bun. Anul care se termina a fost un an plin de suisuri si coborasuri…Mi-am aflat prietenii adevarati, am intrat la un liceu bun, am dat de colegi de treaba,  profesori de asemenea, insa mi-am luat si multe „palme” de la viata, trezindu-ma mai bine la realitate. Despre Revelion…pot sa va spun ca o sa-l fac pe strada, alaturi de prieteni, fiindca asa este cel mai frumos. Dar avem o mica problema: NU AVEM ARTIFICIII!!!!! Si asta din 2 motive:

-Nu mai sunt multi care comercializeaza artificii, pentru ca s-au reprofilat pe petarde, fiind mai usor de ascuns de ochii „vigilenti” ai politistilor.

-Cei putini care comercializeaza artificii le vand la un pret de 2-3 ori mai mare decat anul trecut.

Nu mai pun la socoteala ca SUNT ILEGALE, si artificiile, si petardele. Dar nu-i problema, daca aveti 5.000 RON si nu aveti ce face cu ei, puteti sa-i dati politistilor.

img017

Dar DE CE sunt ilegale? De ce?? Simplu! Din cauza COPIILOR RATATI CARE AU RAMAS MUTILATI PE VIATA DIN CAUZA LOR. Chiar acum 3 zile am auzit de un copil care a vrut sa bage o petarda intr-o sticla si, neavand prea mult timp sa infileteze complet dopul, acesta a sarit fix in ochiul stang al copilului, alasand-ul orb pe viata. Eeh da, din cauza ACESTOR IDIOTI nu mai avem noi voie sa umblam cu petarde si cu artificii, desi in alte tari sunt legale, si nu cred ca acolo nu se intampla astfel de cazuri. DA’ DE….Noi avem reguli FOARTE STRICE, CE SUNT RESPECTATE DE TOATA LUMEA…  Eeeeeh…cum spunea vorba…”Noi sa fim sanatosi”.

Mai avem de asteptat pana urmatoarele imagini vor deveni iar realitate..Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: