Prima pagină > Criza Asta... > Teapa, slatinenilor!

Teapa, slatinenilor!


Titlu mai mult decat sugestiv pentru teapa pe care ne-au tras-o conducerea si liderii sindicatelor de la ALRO.            https://i1.wp.com/www.cronicavip.ro/cronicavip/articles/images/thumbs300x150/1203369703_Alro.jpgDegeaba am facut cu totii miting, degeaba se bateau mai-marii judetului cu mana-n piept cum o sa faca si o sa dreaga, ca sa nu fie nimeni dat afara si sa nu se inchida uzina. Ne-au dat la mUE, mai pe intelesul tuturor. De ceva timp incoace, n-am mai auzit nimic de ei. Unde esti Valcove, cand avem cea mai mare nevoie de tine? Unde sunt promisiunile tale???? Apa de ploaie…Ati lasat sa fie inchisa hala 9. In scurt timp urmeaza toata uzina…Si cand se va inchide ALRO, Slatina o sa „dispara” de pe harta lumii…Devenim o a doua Vale a Jiului. http://www.editie.ro/new/pozearticole/imagine.php?id=48833Si conducerea ALRO la fel. Ce ziceati voi ma, acum cateva saptamani? Ca inchideti jumatate de hala, si doar pana in Aprilie….Cred ca de-aia ati si ales Aprile, ca este „luna pacalelilor”. Pe 5 ianuarie 2009 ati oprit 132 de cuve din hala 9. Mai, smecherilor….pai asa ne fu’ vorba? Sigur, acum voi va scuzati, ca…vezi domne….am luat aceasta masura ca sa nu fie afectata uzina…..Hai sa mori tu?!?!?!?!

Pararea mea…sincer…e ca, din pacate, se va inchide uzina….si atunci vom lua toti drumul Canadei sau a Spaniei…Iar cei putini care o sa ramana….o sa aiba o viata amara…..

Surse poze:
Poza 1

Poza 2

Reclame
  1. anyhylater
    ianuarie 8, 2009 la 7:29 am

    cred ca totusi o sa se gaseasca o solutie….guvernul o sa dea cateva milioane bune de $ si asa o sa supravietuiasca alro slatina dar oricum la capacitate maxima nu va mai fi niciodata…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: