Prima pagină > Se Intampla In Romania > Cavou cu lift şi alarmă

Cavou cu lift şi alarmă


Au ataţia bani că, probabil, nici nu le mai ştiu numărul exact, iar pentru ei stresul zilei de maine nu mai este de mult o problemă. Cu un simţ deosebit de practic, gândindu-se şi la viaţa de apoi, miliardarii României s-au pregătit şi pentru ultimul lor rol pe scena publică. Unii dintre ei nu s-au zgârcit deloc şi şi-au ridicat adevărate mausoleuri pe care şi le-au amenajat conform pretenţiilor lor de oameni cu stare.

Cavoul familiei lui Tiberiu Urdăreanu, fondatorul grupului de firme UTI, este poate cel mai impunător din cimitirul Bellu. Angajaţii povestesc că are lift şi patru niveluri subterane

Cei mai mulţi dintre liderii din Top 300 Capital vor face ultimul drum către celebrul cimitir Bellu din Bucureşti, unde şi-au cumpărat locuri de veci scoţând din buzunar sume pe care românul de rând nu va reuşi să le economisească niciodată. De departe cel mai spectaculos cavou aparţine familiei Urdăreanu.Proprietarii concernului UTI, o companie care face milioane de euro anual din contracte cu statul oferind servicii de securitate, duc o viaţă în spatele luminii reflectoarelor.

Totuşi ei şi-au pregătit un cavou impunător, din marmură neagră, poate cel mai mare din Bellu, evaluat la 100.000 de euro, după dimensiuni şi banii investiţi. Angajaţii cimitirului povestesc că acesta este dotat cu lift şi ar avea patru niveluri sub pământ. Mai mult, nimeni nu se apropie prea mult de cavou, pentru că acesta are sistem de alarmă pe senzori de mişcare.

Cele mai multe cripte sunt în Cimitirul Bellu

Patriciu, al doilea român ca avere, potrivit Top 300 Capital, are în schimb o criptă mult mai modestă, deşi şi aceasta costă cât un autoturism de lux, aproximativ 25.000 de euro.

Cel mai ieftin mormânt, din rândul celor ale miliardarilor, potrivit surselor de pe piaţa funerară, pare să-l aibă Irinel Columbeanu, a cărui criptă din cimitirul Ghencea Militar costă între 8.000 şi 10.000 de euro.

Mai multe aici

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: