Prima pagină > De Prin Lume > Valentine’s Gay

Valentine’s Gay


Pff….începe una din perioadele anului pe care eu le urăsc din tot sufletul… Mâine incepe Valentine’s Gay Day.  Deşi urăsc această sărbătoare, care oricum nu este a românilor, imi permit a vă da câteva detalii legate de acest Valentin:

https://i0.wp.com/www.hotmamadaily.com/wp-content/uploads/2008/02/2296valentines-day-heart.jpg

Odată era un împărat roman al cărui nume era Claudiu al II-lea. El era un luptător îndârjit şi a avut multe războaie. El a vrut o armată puternică dar majoritatea bărbaţilor lui nu au vrut să meargă în luptă. Împăratul s-a gândit că bărbaţi voiau să stea acasă cu soţiile şi copiii lor în loc să se lupte pentru el.

Claudiu a găsit o soluţie pentru această problemă. A decis ca niciunul dintre soldaţii din Roma să nu se mai poată căsători. Împăratul s-a gândit că această lege îi va face pe bărbaţi să meargă la război şi să lupte ca nişte adevăraţi soldaţi.

Valentin, care era un preot, credea că oamenii trebuiau să se căsătorească. Astfel el a căsătorit în secret cupluri. El făcea cununiile în locuri secrete, deci împăratul nu-l putea găsi.

Dar el l-a găsit. Valentin a fost arestat şi adus în faţa împăratului. Lui Claudiu i-a plăcut de Valentin şi a crezut că este un om tânăr şi înţelept. L-a încurajat să renunţe la creştinism şi să devină un soldat roman. Valentin a refuzat. El a fost întemniţat şi condamnat la moarte. Până în ziua execuţiei, el a trimis scrisori de adio către prietenii săi şi le-a semnat scriind „Adu-ţi aminte de Valentin al tău.

Valentin a fost probabil ucis pe 14 februarie în anul 269 sau 270. Totuşi este necunoscută data datorită faptului că nu se ştie dacă legenda este adevărată dar este oricum o poveste frumoasă. Nu există dovezi pentru a arăta dacă această poveste este adevărată sau nu dar oricum ziua de Sfântul Valentin este celebrată în onoarea sa.

Mdeah…ete şi detalii despre Valentine’s Gay Day.. Mulţumiţi??!?!?!? Aşa, acu lăsaţi-mă in p*** mea cu Valentine’s Gay Day-ul vostru..

PS: Uite o poză numai bună pentru ziua asta:

https://i0.wp.com/cocalari.com/wp-content/uploads/2009/02/dus-racoritor.jpg

Anunțuri
  1. Leo
    Februarie 13, 2009 la 7:30 pm

    sunt mai multe povesti:)) insa niciuna nu prea ale legatura cu indragostitii…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: