Prima pagină > Se Intampla In Romania > Uite Mall-ul Nu E Mall-ul!

Uite Mall-ul Nu E Mall-ul!


Slatina Plaza Center….ce nume pompos. Cu toată vâlva ce se făcea atunci, că „va fi singurul mall din Olt”, că „va fi gata până la finele anului 2009”, uite că mai sunt câteva zile şi intrăm în luna Aprilie şi ei nici măcar nu s-au apucat de lucru.

https://i0.wp.com/img185.imageshack.us/img185/7752/slatinaphprf6.jpg

Aşa se vrea să arate „mall-ul” din Slatina. În schimb, dacă mergem pe acolo, nu vedem decât un teren îngrădit, în faţa căruia, pe un panou mare, stă scris „Slatina Plaza Center”.

Minel Prina, administratorul public al oraşului a declarat că: „Anul trecut, dezvoltatorul a achiziţionat o suprafaţă de teren. Din punctul nostru de vedere, am fost deschişi către o asemenea investiţie. Le-am eliberat Planul Urbanistic de Detaliu (PUD), documentaţia de urbanism, care detaliză modul în care Regulamentul de Urbanism se aplică pe un anumit teren, însă de atunci nu mai ştim nimic“

În schimb Luc Rosmans, country manager Plaza Centers România ne asigură că vom avea un mall până la finele anului 2010: „Slatina este capitală de judeţ şi un oraş puternic industrializat, care necesită şi locuri de petrecere a timpului liber. Vom investi aproximativ 40 de milioane de euro în singurul mall din judeţul Olt, pentru a răspunde nevoilor locuitorilor, care nu au în prezent un loc de distracţie şi cumpărături la cele mai înalte standarde din Europa. Estimăm că vom inaugura mall-ul la finalul anului următor“

Părerea mea este să nu vă bucuraţi prea repede, doarece trăim în România, unde toţi ştiu să dea din gură, dar când vine vorba de făcut ceva concret se fac că plouă.

Anunțuri
  1. popa
    Martie 29, 2009 la 12:22 pm

    aici gresesti. pur si simplu constructia a intarziat din lipsa de finantare, cei de la elbit nu au vrut inca sa riste. sau crezi ca daca s-ar deschide maine ar avea o soarta mai buna decat grand arena din bucuresti, deschis saptamana trecuta cu doar 45% din spatii ocupate?

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: