Prima pagină > Se Intampla In Romania > Gigi Becali Arestat!

Gigi Becali Arestat!


Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost reţinut joi 2 aprilie 2009, după o descindere în forţă a „mascaţilor” la vila sa din Pipera. Omul de afaceri a fost reţinut alături de trei dintre bodyguarzii săi, Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu, zis „Fane Mârlan”, şi Marcel, zis „Popic”, sub acuzarea de instigare, respectiv sechestrare de persoane în scandalul furtului maşinii latifundiarului din urmă cu două luni.

Becali a fost reţinut de procurori, joi, în prezenţa unui avocat din oficiu, care au mai spus că omul de afaceri a fost apărat pentru puţin timp, la Poliţie, de Aurelian Bădulescu, avocatul fostului şef DGIPI. Imediat cum a ajuns la Poliţia Capitalei, Becali le-a spus poliţiştilor că avocatul său este Ghoerghiţa Mateuţ, care urmează să ajungă de la Arad în cursul zilei.

„Sunt acuzat de privare de libertate, pentru ca bodyguarzii s-au dus si au luat masina si, cand i-au luat pe hoti la bar sa dea declaratii, ei dupa aia au facut o reclamatie ca i-am privat de libertate”, a afirmat Becali, care, potrivit NewsIn, ar fi ajuns la o intelegere cu politistii.

În dimineaţa zilei de ieri, poliţiştii au efectuat opt percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, în baza autorizaţiilor emise de către instanţa de judecată. Totodată şapte persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Capitalei, pentru audieri, ca urmare a mandatelor de aducere întocmite de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Emilian Prodan, preşedintele Comisariatului pentru Societate Civilă, a declarat, la locuinţa din Pipera a lui Becali, unde a asistat la percheziţie, că din casa au fost ridicate doar nişte înscrisuri. „Nu s-a gasit nicio probă. S-au luat câteva înscrisuri, care vor fi verificate”, a declarat Prodan. Potrivit acestuia, avocatul lui Gigi Becali a depus plângere împotriva hoţilor maşinii. „Nu a depus el personal, au depus avocaţii pentru el”, a mai spus preşedintele Comisariatului pentru Societate Civilă.

https://i0.wp.com/www.drobetaturnuseverin.net/files/images/gigi_becali.jpg

Victor Becali a declarat: „Este inadmisibil ce se întâmplă vărului meu. Nu-i pot face aşa ceva” Păi ce mă, dacă este Becali, nu-l pot aresta. Bă, fraiere, în cazul în care nu ştiai, LEGEA ESTE ACEEAŞI PENTRU TOATĂ LUMEA! Nu contează că te cheamă Becali, şi tu AI ACELEAŞI DREPTURI CA RESTUL LUMII!  Adică îi plimbă pe la închisoare pe moşii şi pe babele alea care au scos nişte ţăruşi, şi nu-l arestează pe Becali, care are atâtea dosare?

In concluzie, pentru moment, Becali este la zdup! Şi sper ca acolo să şi rămână, măcar pentru veşnicie, dacă nu e prea puţin.

Mai multe aici.

Reclame
 1. leo
  aprilie 5, 2009 la 8:34 am

  ba ce dur esti :)) ce a facut ma asa de rau de ii doresti sa fie pe veci la zdup?

 2. leo
  aprilie 5, 2009 la 8:34 am

  ca i-a sechestrat peia? eu umul ii omoram ba daca imi furau masina

 3. thunderboy314
  aprilie 5, 2009 la 8:42 am

  ce a făcut aşa de rău? fraaate, într-o ţară civilizată, dacă făcea tot ce a făcut in România era pus pe scaunul electric. Şi aici nu mă refer doar la sechestrarea ălora, ci şi la scandalul valiza, plus toate comentariile lui deplasate de la TV. un om ca ăsta n-are ce căuta într-o ţară civilizată. Insă la noi este EXCESIV de mult mediatizat.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: