Prima pagină > De Prin Lume > Michael Jackson Part 2

Michael Jackson Part 2


Îmi cer scuze pentru absenţa mea din ultima săptămână, o săptămână atât de importantă pentru toţi fanii lui Michael Jackson şi nu numai. În această săptămână posturile de ştiri s-au întrecut în a ne prezenta imagini în exclusivitate de la Neverland, locul unde mii de oameni au venit în speranţa de a-l vedea pe Michael jackson. Ei vor avea însă ocazia să-l vadă la Staples Center marţi, 7 iulie, de la ora 10.00 a.m. într-un sicriu din bronz masiv, placat cu aur de 14 karate, comandat special. Sicriul, în valoare de 25.000 de dolari, a fost comandat de la Batesville Casket Company special pentru Michael Jackson. Interiorul urmează să fie căptuşit cu catifea albastră iar exteriorul va fi lustruit manual.

Mai jos aveţi imagini de la ultima lui repetiţie, de pe 23 iunie:

Un alt fapt pe care aş vrea să-l subliniez este mediatizarea excesivă de care a avut parte Michael Jackson. Sunt conştient de faptul că a fost, este şi va rămâne o personalitate, dar să-l lăsăm şi pe el în pace, măcar după moarte. Nu mai poţi deschide televizorul, fără să auzi ceva legat de Michael Jackson. Fără supărare, dragi fani înfocaţi, dar l-aţi supra-solicitat pe Michael pâmă în ultima sa clipă de viaţă.

Am mai spus-o şi o repet: Michael Jackson a murit pentru cei care nu au înţeles mesajul pe care îl transmitea şi pentru cei care nu l-au iubit cu adevărat. Pentru restu’  oamenilor VA DĂINUI VEŞNIC omul pentru care a fost inventat cuvântul „megastar”

Anunțuri
  1. andreea
    Iulie 23, 2009 la 6:48 pm

    imi pare rau k a murit.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: