Prima pagină > De Prin Lume > Tatăl Lui Michael Jackson, Gata Să-şi Exploateze Nepoţii!

Tatăl Lui Michael Jackson, Gata Să-şi Exploateze Nepoţii!


„Potrivit „The Sun”, Joe Jackson s-ar fi gândit să-i târască pe Paris, Prince şi Blanket într-un turneu mondial sub titulatura „Jackson Three”. Intenţii scandaloase, care anunţă o bătălie aprigă pentru custodia celor mici.

https://i1.wp.com/img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00844/SNN1311FAM-380_844296a.jpg

Ar trebui să rămână cu mine şi cu Katherine, cu bunicii lor. Nu e nimeni altcineva care le poate oferi ceea ce le dăm noi. Ei rămân împreună, vor fi fericiţi, vor fi hrăniţi cum trebuie, ca sa ajungă membri puternici ai familiei Jackson. Am să o urmăresc pe Paris, poate vrea să se lanseze. Iar lumea îmi spune că Blanket poate cu adevărat să danseze,” spune Joe Jackson.

Se pare însă că mama lui Michael şi fosta lui soţie, Debbie Rowe, au ajuns la o înţelegere, menită să-i ferească pe cei trei copii, pe cât posibil, de influenţa bunicului lor, care l-a bătut crunt în copilărie pe megastar şi nu s-a ferit să o recunoască: „Trebuie să fii strict cu copiii. Nu-i nimic rău în a-i pedepsi, atât timp cât ştii cum să o faci„, declara el într-un interviu.

Joe Jackson a transformat moartea fiului său într-o fabrică de bani! El pare că se îmbogăţeşte pe zi ce trece de la pierderea lui Michael încoace.

La doar câteva săptămâni de la moartea subită a lui Michael Jackson, tatăl său a dat lovitura. Joe Jackson a semnat un contract de 200.000 de dolari cu o televiziune americană, pentru realizarea unui documentar de o oră, în care el va povesti ce înseamnă să faci parte din familia Jackson.

În plus, presa scrie că, de la moartea megastarului, Joe Jackson ar fi strâns aproape o jumătate de milion de dolari de pe urma fiului său. Şi asta, doar vorbind despre moartea lui Michael. (Pro Tv)

Sincer, nu ştiu cum să comentez această ştire, întrucât are două tăişuri (vedeţi mai jos), aşa că vă las pe voi să spuneţi cum este mai bine :

Pe de-o parte este rău, întrucât nu vor avea parte de o copilărie fericită, la fel ca şi tatăl lor.

Pe cealată parte este bine, pentru că, oferindu-le aceeaşi educaţie ca lui Michael, poate vor putea ajunge la fel ca şi tatăl lor, înţelegeţi ce vreau să zic.

Sursă poză: „The Sun”


Reclame
 1. Dragos
  iulie 13, 2009 la 8:50 pm

  Bah frate numai scrie despre Michael k m-am saturat scrie de orice altceva

  Deocamdată acesta este subiectul nr.1 care se caută pe wordpress şi nu numai. aşa că momentan cred că o să mai scriu. Dar nu-i nicio problema, poţi folosi cu încredere butonul „X” din dreapta-sus 😉

 2. Predator
  iulie 14, 2009 la 12:51 pm

  Ba, vorba lu’ mr. Dragos, numai scrie despre Michael…scrie despre Guta, Salam, Parizer, Caltabos, Furtuna. Astia mari artisti cu mii de albume scoase, nu Michael Jackson. *add sarcasm here*

  Ca sa fiu on-topic taso lu’ Michael era cam indiferent de soarta fiului sau dinainte de a muri deci nu ma mira reactii de genul asta.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: