Prima pagină > Alte Chestii > Curse De Maşini În Slatina (Impresii)

Curse De Maşini În Slatina (Impresii)


Ieri, 16 august 2009, au avut loc, după cum v-am spus, cursele de viteză pe 402 m, cunoscute sub numele de „Liniuţe”. Aşa cum v-am promis, azi o să postez o înregistrare de duminică. Video-ul nu-mi aparţine, dar ii mulţumesc celui care l-a uploadat pe YouTube.

Sute de oameni veniţi din toate colţurile ţării au avut parte de un spectacol inedit, oferit de maşini puternice şi piloţi curajoşi. Concursul de viteză în linie dreaptă pe o distanţă de 400 de metri s-a desfăşurat pe strada Cireaşov, din Slatina, şi a fost una dintre puţinele curse legale de maşini din oraş. Competiţia a început în jurul orei 10.00 şi a ţinut până după-amiază.
Şoferii s-au adunat la start înainte de ora 10.00 şi au avut emoţii din cauza ploii care a căzut ieri-dimineaţă. „Suntem aici de azi-dimineaţă, dar când am văzut că plouă am crezut că nu se va mai ţine concursul. Noi am venit să ne susţinem prietenul, care s-a înscris la concurs, şi ne bucurăm că se organizează aceste competiţii şi la noi în oraş“, a spus Iulian, un tânăr din Slatina.
Imediat ce ploaia s-a oprit, maşinile, toate „tunate“, au ieşit pe şosea. Au organizat mai multe curse preliminare, pentru a testa carosabilul, iar spectatorii au privit cu admiraţie fiecare bolid care trecea prin faţa lor. Subaru Impreza, Mitshubishi Evo, BMW M5, Seat Leon, Volkswagen Corado, dar şi Dacia Nova sau Cielo au fost câteva dintre modelele de maşinile care au luat startul la „liniuţe“.

Mai multe aici

Anunțuri
  1. August 26, 2009 la 4:41 pm

    Super Tareeeeeee!!!!!!! :))))

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: