Prima pagină > De Prin Lume > 11 Septembrie 2001, O Mare Cacealma!

11 Septembrie 2001, O Mare Cacealma!


Atentatele de la 11 septembrie au fost o serie de atacuri sinucigaşe coordonate de Al-Qaeda împotriva Statelor Unite care au avut loc la 11 septembrie 2001. În dimineaţa acelei zile, 19 terorişti Al-Qaeda au deturnat patru avioane comerciale de pasageri. Teroriştii au preluat controlul avioanelor, prăbuşind două dintre ele în Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York, omorând toate persoanele de la bord şi mulţi alţi oameni care lucrau în clădiri. Ambele clădiri s-au prăbuşit în decurs de două ore, distrugând şi avariind şi alte clădiri din jur. Teroriştii au prăbuşit un al treilea avion în clădirea Pentagon din Arlington, Virginia, lângă Washington, D.C. Al patrulea avion s-a prăbuşit pe o câmpie de lângă Shanksville în zona rurală a statului Pennsylvania, după ce unii dintre pasageri şi membrii echipajului au încercat să recâştige controlul avionului, pe care teroriştii îl îndreptaseră spre Washington, D.C. Nu au existat supravieţuitori ai zborurilor.

https://i0.wp.com/i18.photobucket.com/albums/b108/janedoe444/trouble/18_wtc1heli.jpg

https://i2.wp.com/i133.photobucket.com/albums/q65/mpsauer/WTC.jpg

În total, în urma atacurilor au murit 2.993 de oameni, inclusiv teroriştii. Majoritatea covârşitoare ale celor morţi erau civili, inclusiv cetăţeni din 90 de ţări. În plus, moartea de cancer pulmonar a cel puţin a unei persoane a fost considerată de un medic legist a fi cauzată de expunerea la praful ridicat în urma prăbuşirii World Trade Center. Statele Unite au răspuns la aceste atacuri lansând un „Război împotriva terorismului”, invadând Afganistanul pentru a înlătura de la putere regimul dictatorial al Talibanilor, care adăpostea terorişti al-Qaeda, şi adoptând legea USA PATRIOT Act. Multe alte ţări şi-au întărit şi ele legislaţia antiteroristă şi au extins puterile forţelor de aplicare a legii. Unele burse americane de acţiuni au rămas închise în toată săptămâna atacurilor, şi au anunţat pierderi enorme după redeschidere, mai ales în industriile transporturilor aeriene şi de asigurări. Distrugerea spaţiilor de birouri în valoare de miliarde de dolari a cauzat pagube serioase economiei districtului Lower Manhattan. Avariile Pentagonului au fost reparate în decurs de un an, iar Monumentul Pentagonui a fost construit în acel loc. Procesul de reconstrucţie a început la World Trade Center. În 2006, s-a ridicat un nou turn de birouri în locul clădirii 7. Clădirea 1 World Trade Center este în construcţie şi, cu o înălţime 541 m la terminarea sa în anul 2011, va deveni una dintre cele mai înalte clădiri din America de Nord. Iniţial, se dorea să se mai construiască încă trei turnuri între 2007 şi 2012 în zonă.

https://i1.wp.com/i18.photobucket.com/albums/b108/janedoe444/trouble/19_flattened.jpg

În opinia mea, 11 septembrie 2001 a fost o mare cacealma, ajutată apoi de mass-media să fie muşamalizată şi astfel iată că nici la 8 ani după acest incidet multa lume nu ştie încă adevărul despre ce a fost cu adevărat pe data de 11 septembrie 2001.

De aceea, vă rog să intraţi aici şi să vă uitaţi la acel documentar, este de vreo 2 ani pe internet şi spune adevărul despre 9/11 cu probe, nu cu vorbe, cum face lumea, sau mai bine îl downloadaţi de pe aceeaşi pagină( aveţi sub film butonul de Download pentru iPod si PSP (în format /mp4, şi apoi vi-l convertiţi voi) sau de pe DC++, pentru că merită văzut.
P.S.:Când căutaţi, căutaţi „Loose Change 2nd Edition”, să nu fie 1st sau Final Edition.

Anunțuri
 1. Soso
  Septembrie 11, 2009 la 9:17 pm

  am urmarit mai multe documentare..era unu` pe net, pe care il cred.. dovedeau cum pentagonul nu ar fi fost lovit de un avion. Si cum avioanele nu au fost detectate, desi existau radare, de fapt au fost detectate, dar nu au facut nimic.

 2. Predator
  Septembrie 12, 2009 la 7:26 pm

  nu e necesar un documentar ca sa iti dai seama ca 9/11 a fost doar o mare inscenare…doar gandindu-te la faptul ca un „om din grota” a reusit sa treaca de securitate, sa deturneze un avion, sa se prabuseasca cu el in turn si sa cada tot turnul…yeah,right…

 3. Soso
  Septembrie 13, 2009 la 1:31 pm

  omu` din grota nu avea arme :)) 😀

 4. Soso
  Septembrie 13, 2009 la 1:32 pm

  pe cand teroristii au :>

 5. Septembrie 11, 2010 la 2:00 pm

  Felicitari, si eu cred la fel.

 1. Septembrie 11, 2010 la 2:27 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: