Prima pagină > Queen > Tribute to remember: FREDDIE MERCURY

Tribute to remember: FREDDIE MERCURY


Cand se urca pe scena, mulţimile il adorau. Cand canta, intreaga lume aplauda. Era suficient un gest, pentru ca milioane de oameni sa il urmeze. Dupa mulţi, ar fi putut sa fie un mare dictator sau un Casanova al zilelor noastre. Dar el si-a ales drumul propriu. Original si unic in toate aspectele vieţii si ale personalitaţii, Freddie Mercury ne ramane in gand, in amintire, in nevoia de muzica si de drum propriu, chiar dupa 18 ani, de cand nu mai e alaturi de noi.

Pentru ca ne este dor de el, ne-am propus sa il readucem printre noi, macar ca spirit. Am ales locaţia in care sunt cateva obiecte ce i-au aparţinut lui Freddie, cea mai potrivita ca stil: Hard Rock Café. „Minunea” se va intampla in seara de 26 noiembrie.

Sunt la moda tributurile, dar oare de ce nu s-au mai indreptat spre Freddie Mercury si  spre Queen – ne-am intrebat iniţial. Raspunsul a venit usor: pentru ca sunt puţini cei care pot canta din repertoriul trupei de legenda. Noi i-am gasit. Sunt foarte diferiţi, dar credem ca asta va da savoare serii.

Mandinga – trupa de latino, care a demonstrat ca orice nisa e prea ingusta pentru o astfel de trupa, originalul Dan Helciug cu  Spitalul de Urgenţa si invitaţi speciali pe masura  – Corul Acapella,  formaţia Cortez care face din orice cover o bijuterie noua, Trooper – care transmite sentimente cu rock greu, Julie – tanara, dar obligatoriu de descoperit.

Repertoriul serii este atat de bine ales, incat fanii Queen si admiratorii lui Mercury vor simţi flacari in inimi de bucurie. Avertismentul nostru se adreseaza celor care vor si vedea flacarile: nu halucinaţi, sunt reale. Vine trupa Crispus- The Art of Fire cu un intreg arsenal pirotehnic.

Pe Freddie Mercury, impreuna cu Queen, il veti vedea proiectat pe multele ecrane din Hard Rock Café.

Dar toate acestea au un scop, in afara de acela de a asculta muzica buna, de a ne aminti de Freddie Mercury, de a ne simţi bine impreuna. Pe cand pleca din lumea asta, Freddie privea cu multa seriozitate spre cei care nu au de ales. Asa era si el atunci, rapus de o boala pe care nu o convingi sa te lase in pace nici cu talent, nici cu sarm. Uneori o mai indulcesti cu bani. De aceea, toate fondurile stranse, din vanzarea biletelor, din generozitatea dumneavoastra, se vor indrepta spre 5 tineri (unii copii) diagnosticaţi ca fiind seropozitivi. Asa s-au nascut. Fundaţia Romanian Angel Appeal ii ajuta sa traiasca, noi incercam sa ii ajutam sa duca vieţi mai apropiate de normalitate.

Costul unui bilet este de 30 de lei in avans sau 35 de lei in seara concertului.

Biletele  pentru concertul-tribut adus lui Freddie Mercury pot fi procurate direct de la Hard Rock Café si Eventim.ro, in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti, Sala Palatului si pe http://www.eventim.ro.

Sursă

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: