Prima pagină > Alte Chestii > Dumnezeu Să Îl Odihnească!

Dumnezeu Să Îl Odihnească!


Actorul Toni Tecuceanu, colegul de echipă al “Cârcotaşilor” de la Prima TV, a încetat din viaţă marţi dimineaţă, la vârsta de 37 de ani. El a fost diagnosticat în Ajunul Crăciunului cu virusul AH1N1, la spitalul “Matei Balş”, iar starea de sănătate a actorului s-a agravat. Toni Tecuceanu a făcut pneumonie, suferind complicaţii severe la plămâni care, în cele din urmă, i-au fost fatale.

Toni a fost actorul care a intrat de pe scena teatrului în cupletele umoristice. A jucat în mai multe spectacole de teatru, filme şi productii de televiziune. El este cel care i-a imitat atât de bine pe Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali sau Adrian Năstase. Înainte de a face actorie, Toni Tecuceanu a participat la misiuni de mentinere a păcii sub comanda ONU. De patru ani făcea parte din echipa “Cârcotaşilor” şi spunea că “să lucrezi la Cronică înseamnă râs cât cuprinde”.

https://i2.wp.com/www.anchetatorul.ro/wp-content/uploads/2009/11/Carcotasul-Toni..JPG

Pe blogul său, „Cârcotaşul” Şerban Huidu descria zilele de coşmar prin care a trecut partenerul lui de emisiune: „Din nefericire, chiar în noaptea de Ajun, colegul nostru a ajuns de urgenţă la spital, după o gripă dusă pe picioare şi accentuată de o pneumonie. Din nefericire criza s-a produs chiar la mine acasă, de unde am plecat de urgenţă la spital. Am fost la Municipal şi apoi am ajuns în miez de noapte la Matei Balş, direct la Terapie Intensivă unde se află şi astăzi sub strictă supraveghere, inconştient şi conectat la aparate (…). Astăzi pe 2 ianuarie Toni e mai bine, respiră aproape singur, nu mai are febră şi sperăm într-o evoluţie mai bună în viitoarele zile!”. Cu toate că a avut parte de o ingrijire bună în spital, iar mesajele de sănătate nu mai conteneau, medicii nu au putut să facă nimic împotriva bolii, în această dimineaţă inima actorului oprindu-se.

https://i2.wp.com/www.embassy-club.ro/events/images/03tt.jpg

Jurnaliştii AIM îşi exprimă regretul în legatură cu decesul lui Toni Tecuceanu, fiind alături de familie, colegi şi prieteni. Dumnezeu să îl odihnească!

Mai multe despre acest subiect aici.


Anunțuri
  1. Fatal1ty
    Ianuarie 20, 2010 la 6:23 pm

    Frate, Toni chiar era un actor bun… nu mai zic de cate reprize d ras am avut uitandu-ma la cum imita gaborii… Mare pierdere, intr-adevar!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: