Prima pagină > Parazitii > Cheloo Acuzat De Rasism!

Cheloo Acuzat De Rasism!


Cheloo a fost acuzat de cei de la Alianţa Civică a Romilor din România. Organizaţia susţine că tricoul purtat de Cheloo conţine mesaje rasiste, care incită la ură şi violenţă rasială.

cheloo

Mai exact, este vorba de mesajul tipărit pe tricoul purtat de Cheloo în videoclipul „Plec pe Marte”, filmat împreună cu Smiley. Mesajul “White and Proud 14” (Alb şi Mândru 14) este considerat de Alianţa Civică a Romilor din România un „mesaj nationalist extrem, ce a fost conceput şi promovat de către o organizaţie nazistă din SUA, “The Order”.

În comunicatul ACRR se mai arată că <<cifra “14”, inscripţionată vizibil pe tricoul purtat de Cheloo în acest videoclip, poartă semnificaţii rasiste, concepute de către nazistul David Lane, care în formularea acestora s-a inspirat din ideile promovate de către Adolf Hitler, în cartea sa, “Mein Kampf”, primul volum, Capitolul 8. Cifra “14” emanată de David Lane semnifică următoarele 14 cuvinte: “We must secure the existence of our people and a future for white children” (trebuie să asigurăm existenţa poporului nostru şi viitorul pentru copiii albi) sau “Because the beauty of the White Arian woman must not perish from the earth” (Pentru că frumuseţea femeii albe ariene nu trebuie să dispară de pe pământ”>>.

În replică, Cheloo a declarat că se simte jignit de acţiunea ACRR. El respinge toate acuzaţiile de rasism şi afirmă că tricoul pe care îl poartă în videoclip spune doar că „este mândru că este alb”.

Reprezentanţii Aliantei Civice a Romilor consideră că promovarea mesajelor care incită la violenţă şi ura rasială aduc atingere minorităţilor Roma şi Evreieşti şi reprezintă o încălcare a prevederilor OUG nr.31/2002, privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii si omenirii.

În aceste condiţii, ACRR (organizaţie care reuneşte 19 ONG-uri rome), solicită membrilor CNA să interzică difuzarea videoclipului „Plec pe Marte”.
Sursa

Mie, personal, mi se pare o IDIOŢENIE îniţiativa ţiganilor din România de a-l ataca pe Cheloo, doar pentru că a purtat un tricou cu mesajul „White And Proud”! Adică, să fim serioşi, în România, chipurile, este DEMOCRAŢIE şi LIBERTATE DE EXPRIMARE, fiecare POATE SPUNE CE VREA MUŞCHIUL LUI. Dacă el a vrut să poarte un tricou cu „White And Proud”, CARE ESTE PROBLEMA? Au început ţiganii să sară de c*r în sus când zice/spune cineva ceva legat de ei.
Voi ce părere aveţi despre acest atac la adresa lui Cheloo?

Anunțuri
 1. Cid-ul
  Martie 31, 2010 la 12:34 pm

  Tiganii sa suga p*la.Sariti rpd la gat pt un kkt da sa ne uitam si la faptul ca nu mai esti in sig pe strazi ,te lovesc,jignesc,fura doar pt ca esti roman,asta nu este rasism nu?Cine ne face de rusine prin strainatate?TIGANII.Voi capete de slugi sugeti p*la de sete.

 2. Martie 31, 2010 la 12:52 pm

  o mare laba -si mai e si problema moldovenilor care vin in romania dar se cred rusi.

 3. cristina
  Aprilie 13, 2010 la 10:24 am

  de fiecare data trebuie sa va luati d cei d l parazitii nu inteleg ce tot aveti cu ei..cred k pana la urma va deranjeaza adevaru

  tine`ti cu tiganii k e f bn o sa ajunga si un tigan la conducere in tara asta?k atat ne mai lipseste

 4. ProWeed
  Aprilie 13, 2010 la 9:15 pm

  Tigani sunt tigani romani sunt tot tigani tineti minte

 5. llyll
  Mai 12, 2010 la 8:15 am

  ppfffuuuaiii deci nu`mi vine sa cred!!!cate vezi si auzi in romania de azi….maine poimane o sa ajungem sa fim condusi de tigani…:( jalnic dom`le…

 6. Mai 27, 2010 la 4:57 pm

  Bravo chello, tu si ombladon sunteti singurii care sustin anti-manelaria-tigania din romania…dak am avea mai multe „vedete”din muzik romaneasca cu versuri si caracter in muzica precum are „Parazitii”, probabil k am mai scapa de cocalari si pitipoance lesinati dupa manele oparite , oricum cel mai adevarat mesaj se gaseste in muzik voastra, Respect!!

 7. Iunie 13, 2010 la 4:21 pm

  Superb tricoul, imi iau si eu unul. Nu mi se pare corect sa comenteze tiganii, sa isi vada de ale lor, sa invete sa fie civilizati, ca ei sunt o minoritate la noi in tara, nu invers. Sunt numai pe furat si cersit. Sa plece in India sau de unde au venit, sa ne lase in pace!

 8. willi
  Iulie 6, 2010 la 4:27 pm

  ce fel de muzica canta chelu daca poarta cifra 14 pe tricou eu cred ca are ceva cu negrii,mulatrii nu cu tiganii cum e posibil canti muzica hip hop si porti tricou cu cifra 14 sunt oameni si oameni nu toti sunt prosti si rasisti sa nu uitam cine conduce cel mai puternic stat din lume .nu criticati ca sa nu fiti criticati e de vina mentalitatea varza face greata cu rasistii

 9. Alliance For Purity
  Mai 27, 2011 la 9:34 pm

  Eu consider,ca in unele cazuri(cum ar fi tigani)sa incercam pe cat posibil sa nu mai tinem cont de lege,sau de democratie.Mesajul lui David Lane se potriveste perfect cu situatia din Romania.

 10. White and Proud 14
  Februarie 3, 2013 la 10:57 pm

  Deci ACRR recunoşte că ţiganii sunt negrii ca ciorile.

 11. Mada
  Septembrie 28, 2015 la 4:03 pm

  De ce se supara tiganii? Adica frate, voi nu sunteti nici macar Romani…

 12. bydok
  Noiembrie 4, 2017 la 3:17 pm

  Ce melodie, ce vremuri. Chiar ma intrebam pe atunci ce era acel 14 de pe tricoul lui Cheloo, cand colo:)) Ironic, ca de obicei.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: