Prima pagină > Muzica, Se Intampla In Romania > AC/DC În România!

AC/DC În România!


Doar o zi îi mai desparte pe fanii AC/DC de cel mai asteptat eveniment al anului. Rockerii australieni de la AC/DC vor zgudui mâine Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Peste 60.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul de mâine. 30 de camioane au cărat scena şi instalaţiile. Evenimentul a costat nu mai puţin de 2,5 milioane de dolari. Accesul în zona de concert se va face începând cu ora 15.00 şi va fi permis până la 21.30. După această oră, porţile se vor închide. În deschiderea concertului vor cânta trupa heavy metal americană Down si formaţia Iris.

https://i0.wp.com/rockinandblogin.com/RnRattitude/wp-content/uploads/2009/07/ac-dc.jpg

Alternating Current/Direct Current, sau AC/DC, sau, în terminologie de ziar de weekend, curentul electric ce vine de la priză/curentul electric ce vine de la o baterie. Probabil că Sandra Young, soţia fratelui mult mai cunoscuţilor Malcolm şi Angus, cea care a sugerat ca băieţii să-şi numească trupa AC/CD după inscripţia de pe un aparat de uz casnic, habar nu avea ce inspiraţie genială a avut.

Mai puţin în primii ani de la lansarea trupei, când băieţii au avut ceva de furcă pentru a-i convinge pe ziarişti că nu sunt homosexuali, AC/DC fiind un termen folosit în epocă pentru bisexualitate. AC/DC al fraţilor Young este energie pură, milioane de volţi care-ţi electrocutează timpanele şi inima.

Legenda AC/DC, transformată în peste 200 de milioane de albume vândute, mii de concerte şi munţi de bani, a început în 1973, în Sidney, Australia.

Voi reveni în zilele care urmează şi cu poze de la concert. Ne citim atunci 😉

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: