Prima pagină > Muzica, Se Intampla In Romania > Concertul AC/DC De La Bucureşti!

Concertul AC/DC De La Bucureşti!


Aşa cum v-am promis, am revenit astăzi cu detalii şi poze de la concert. „Cel mai aşteptat concert al anului”, cum a fost denumit de presă a început la orele 18:00 cu trupa Down, condusă de fostul solist de la Pantera, Phil Anselmo, pentru ca în jurul orei 19.30 să urce pe scenă cei de la Iris. Zonele destinate spectatorilor erau deja pline la ora aceea. La ora 21.00, Piaţa Constituţiei aduna în jur de 60.000 de oameni.

La ora 21.00 fix, trupa şi-a făcut apariţia din spatele unor jerbe de scântei şi de flăcări, pe riff-urile de la „Rock’N’Roll Train”. „Bună seara, Bucureşti!”, a salutat solistul Brian Johnson publicul îmbrăcat în tricouri negre şi colorat de o mulţime de corniţe roşii, „we are here to rock and roll you!”. Imediat, a apărut celebra locomotivă de epocă a trupei, care a rămas pe scenă până la sfârşitul concertului. Rezistenţele au fost încălzite, apoi, cu „Hard as a Rock” şi încinse cu „Back in black”, care a aruncat publicul în delir. Publicul a explodat literalmente la primele acorduri din „Dirty Deeds Done Dirt Cheap”, bubuind la refren împreună cu Brian Johnson. Piesa a consemnat şi primul moment de show marca Angus Young: el a început un moment de striptease în toată regula: şi-a aruncat cămaşa, şi-a dat jos pantalonii de şcolar obraznic şi şi-a arătat posteriorul boxerilor pe care publicul a putut citi numele trupei.
După „Shot Down in Flames” a venit „Thunderstruck”, în care, iarăşi, publicul a cântat alături de Brian şi, mai ales, a sărit alături de Angus Young, care a mai semnat un moment de show cu binecunoscutele mişcări de arc de oţel. După „Black Ice” a urmat cel mai cunoscut cover al formaţiei, „The Jack”. Dintr-un clopot coborât în mijlocul scenei, Brian Johnson a dat semnalul pentru următoarea piesă, „Hell’s Bell”, alt hit de mare forţă al formaţiei australiene. După „Shoot to Thrill”, „War Machine” şi „High Voltage”, publicul s-a animat iarăşi la „You Shook Me All Night Long”, unde a cântat cu solistul.

Finalul concertului, foarte atent regizat ca tensiune, a fost incendiar la propriu: pe „TNT” scânteile şi flăcările au cuprins din nou scena de unde, pe „Whole Lotta Rose”, a apărut o uriaşă păpuşă gonflabilă ce călărea locomotiva din fundul scenei şi bâţâia isteric din picior. „Let There Be Rock” l-a scos la propriu în faţă pe Angus Young, pe o limbă mobilă a scenei, desfăşurată înspre public. El a fost ridicat pe o platformă unde a interpretat un solo, fiind stropit cu o ploaie sclipitoare de confetti. La bis, Angus Young şi-a făcut apariţia venind de sub scenă, printr-o trapă, şi ne-a purtat direct pe „Highway To Hell”. A urmat „For Those About To Rock”, iar o dată cu ultimele acorduri, şase tunuri s-au „abătut” asupra celor prezenţi şi o ploaie de artificii a inundat preţ de câteva minute cerul Capitalei.

Mai jos aveţi poze de la concert, de pe bestmusic.com:

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

more about "Concertul AC/DC De La Bucureşti!", posted with vodpod

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: