Prima pagină > Se Intampla In Romania > Fenomenul „Nu Ştiu”

Fenomenul „Nu Ştiu”


Cred că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl auziţi peste tot, la TV, pe stradă, în cluburi, la şcoală. Este fenomenul „nu ştiu”, creeat de un simplu om din Piatra Neamţ care nu se gândea la vremea respectivă că o simplă expresie, „nu ştiu”, va avea în 2010 un impact aşa de mare asupra tuturor românilor. Nu aţi văzut clipul?? Atunci uitaţi-vă:

Mai jos este şi interviul cu Omul Nu Ştiu, pe numele său Ciprian Apostoaie. Nu băgaţi în seamă reacţiile şi aerele celor doi prezentatori, care se cred net superiori lui Ciprian, ci uitaţi-vă la latura sensibilă a a sa:

Acest om simplu, pe numele său Ciprian Apostoaie, a reuşit să faca o Românie întreagă, de la copii la pensionari, să rostească două cuvinte aparent simple în orice moment. Din păcate Antena1, mai exact Mihai Bendeac(şi aici o să mă înjure toţi adulatorii săi) duce fenomenul „nu ştiu” umpic prea departe, în opinia mea. Deh, lipsa de audienţă e copleşitoare, toate televiziunile încearcă să scoată audienţă din lucruri de nimic şi aici nu mă refer doar la Antena1, ci la toate televiziunile de gen din Românica.

După ce a văzut interviul, Mihai Bendeac a descoperit, pe langă zecile de mii de oameni care au văzut filmuleţul, modul deosebit de a gândi al acestui om simplu în aparenţă şi a făcut o promisiune pe blogul său:

I-am bagat in alerta pe cei din echipa mea de productie. Zilele astea punem la cale un plan pentru a-i face lui Ciprian cel mai frumos Craciun din viata lui. Si veti vedea de ce spun asta. Sper sa-mi iasa!”

Sperăm să se ţină de cuvânt şi să nu-şi mai bată joc de un om cu anumite probleme, pe care nici nu-l cunoaşte. Nu spun că este rău ceea ce face, dar duce peste limite pe Dorel/Ciprian, iar după 2-3 episoade a început să se repete scenariul, schimbându-se doar locaţia unde merge acesta, împreună cu Mirel. Sperăm ca următoarele episoade din serialul ”Nu Știu” să fie mai bune decât cele de până acum.

Cu acest post am revenit în ”blogging”, dar nuuu știu pentru cât timp. Ne citim și data viitoare 😉

P.S: Nu-mi săriți în cap despre rândurile de mai sus, ele reprezintă OPINIA MEA PERSONALĂ!!!

Anunțuri
 1. Decembrie 13, 2010 la 8:34 pm

  baiat de bun simt, e si raper

 2. Decembrie 17, 2010 la 11:36 pm

  Like.
  Doar ce am vazut interviul,ambele parti,I’m impressed.
  De mult nu am mai vazut un om atat de sincer,nu stiu daca si-a dat seama ca ‘reporterii’ erau ironici insa a raspuns foarte frumos mai ales la partea in care a vorbit despre Oana..

 3. Raresh
  Decembrie 19, 2010 la 6:52 pm

  Seamana cu zoso :))))

 4. Leo
  Ianuarie 21, 2011 la 10:48 pm

  care a fost supriza de craciun pana la urma?

 5. thunderboy314
  Ianuarie 21, 2011 la 10:54 pm

  Nuuu stiu :)) Pe bune acum…chiar nu stiu… nu m-am uitat.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: